Multi-Mam Lanolin - Multi-Mam RO


Descrierea produsului


Multi-Mam Lanolin este recomandam in prevenirea aparitiei crapaturilor la nivelul mameloanelor si imbunatatirea starii tesutului din zona mamelonului. Lanolina – grasimea din lana de oaie – este o metoda traditionala de vindecare a crapaturilor de la nivelul pielii. Multi-Mam Lanolin contine lanolina medicala, ultra-purificata, care inlocuieste stratul lipidic de la niveul pielii.


Descarca prospect

Intrebarile clientilor


Trebuie sa indepartez sau spal Multi-Mam Lanolin inainte de alaptare?
Nu. Produsul este inofensiv pentru bebelus la inghitire si are gust si miros neutre. Recomandam cu tarie utilizarea lui imediat dupa alaptare – daca este aplicat inainte, poate ingreuna suptul datorita reducerii aderentei guritei bebelusului la mamelon.

Cat de des trebuie sa folosesc Multi-Mam Lanolin?
De cate ori doresti. Pentru protective optime, foloseste Multi-Mam Lanolin de cel putin doua ori pe zi.

Care este cea mai buna metoda de aplicare a Multi-Mam Lanolin?
Aplica cu varfurile degetelor o cantitate mica de Multi-Mam Lanolin pe intreaga suprafata a mamelonului. S-ar putea sa te ajute si mai mult daca inainte utilizarii, incalzesti in maini tubul de Multi-Mam Lanolin.

Care este diferenta dintre Multi-Mam Lanolin si Multi-Mam Balm?
Lanolina este bazata pe cea mai pura forma de grasime din lana. Multi-Mam Balm este o alternative bazata pe un complex de uleiuri din plante. Balm este mai moale si mai usor de aplicat.

Sufar continuu de mameloane crapate si este foarte dureros. Ce pot sa fac?
Cea mai buna solutie este sa folosesti mai intai Compresele Multi-Mam pentru a trata ragadele, vindecand si mentinand tesutul hidratat. Pentru a preveni aparitia crapaturilor, foloseste un unguent. Multi-Mam Lanolin intareste si sprijina starea tesutului pielii. Este natural, are gust neutru si este inofensiv pentru bebelus la inghitire – este sigur si iti mentine tesutul sanatos si rezistent pe parcursul intregii zile.

Care sunt cauzele problemelor la nivelul mameloanelor?
Cele mai multe rani la nivelul mameloanelor apar din cauza suptului in conditii necorespunzatoare. Este foarte important ca cea mai sensibila parte a mamelonului sa fie impinsa adanc in gurita bebelusui. Produsele care diminueaza protectia naturala a pielii, precum sapunurile si sampoanele, pot fi, de asemenea, o cauza a aparitiei ragadelor; la fel si candidozele, eczemele sau predispozitia catre o piele uscata.

Dacă aveți alte probleme sau întrebări, nu ezitați să ne contactați.Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Multi-Mam Lanolin
Average rating:  
 0 reviews