Multi-Mam Balm - Multi-Mam RO


Descrierea produsului


Multi-Mam Balm este recomandat pentru a preveni aparitia crapaturilor la nivelul mamelonului si de a imbunatati starea tesutului. Nu este lipicios si se absoarbe rapid, protejand zona mamelonului compensand lipsa grasimii naturale a pielii. Nu trebuie indepartat sau spalat inainte de alaptare, fiind complet sigur pentru bebelus.


Descarca prospect

Intrebarile clientilor


Trebuie sa indepartez balsamul Multi-Mam Balm inainte de a alapta?
Nu. Multi-Mam Balm este inofensiv la inghitire si nu are nici gust, nici miros. Recomandam cu tarie aplicarea balsamului imediat dupa alaptare – daca este aplicat inainte, poate ingreuna suptul datorita faptului ca umezeala reduce aderenta guritei bebelusului la mamelon.

Cat de des trebuie sa folosesc Multi-Mam Balm?
De cate ori doresti. Recomandam cu tarie aplicarea balsamului imediat dupa alaptare – daca este aplicat inainte, poate ingreuna suptul datorita faptului ca umezeala reduce aderenta guritei bebelusului la mamelon.

Care este diferenta dintre Multi-Mam Lanolin si Multi-Mam Balm?
Multi-Mam Balm este bazat pe un complex de uleiuri din plante. Este o alternativa la lanolina, care este bazata pe grasime naturala din lana.

Sufar continuu de mameloane crapate si este foarte dureros. Ce pot sa fac?
Cea mai buna solutie este sa folosesti compresele mai intai, pentru a trata crapaturile, sprijinind procesul de vindecare si mentinand tesutul hidratat. Pentru a preveni reaparitia crapaturilor si a pastra pielea moale, poti sa folosesti un unguent. Multi-Mam Balm este un unguent care intareste si sprijina starea tesutului pielii. Fiind bazat pe plante, are un gust neutru si este inofensiv la inghitire, asigurand astfel protectia optima in timpul alaptarii de-a lungul zilei.

Care sunt cauzele problemelor ce apar la mameloane?
Majoritatea ranilor de la nivelul mameloanelor apar datorita suptului in conditii necorespunzatoare. Este foarte important ca cea mai sensibila parte a tesutului mamelonului sa fie impinsa adanc in gura bebelusului. Utilizand produse care diminueaza protectia naturala a pielii precum sapunuri sau sampoane, pot determina, de asemenea, crapaturi la nivelul mamelonului. Candidozele, eczemele sau predispozitia catre o piele uscata sunt potentiale cauze ale problemelor de la nivelul mamelonului.

Dacă aveți alte probleme sau întrebări, nu ezitați să ne contactați.Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Multi-Mam Balm
Average rating:  
 1 reviews
by Carol on Multi-Mam Balm

I just wanted to send a quick email to thank you for such an amazing product. There is absolutely no way that I could have continued to feed my daughter without the Multi-Mam Balm. I have recommended it in all of my breast feeding groups in Kildare, Ireland. Thank you so much.