Ingrediente active - Multi-Mam RO


Ingrediente active

Principalul ingredient din Compresele de san Multi-Mam este complexul 2QR. Acest complex bio-activ, bazat ingrediente cu origine vegeala, neutralizeaza microbii daunatori prin prevenirea alipirii acestora la tesut. Complexul 2QR sprijina procesul natural de vindecare si restabileste echilibrul natual al florei microbiene. Complexul 2QR nu are niciun efect advers si este complet sigur pentru tine si bebelusul tau.

Multi-Mam Lanolin este produs din grasime din lana (lanolina) ultrapurificata. Lanolina este un ulei natural cunoscut pentru calitatile sale protectoare, emoliente si calmante. Multi-Mam Balm ofera o alternative bazata pe plante la Lanolina. Contine unt de shea si uleiuri din plance care calmeaza si protejeaza pielea si ajuta procesul natural de vindecare.

Ce este Complexul 2QR?

Unul dintre ingredientele principale este complexul patentat la nivel mondial numit 2QR. Acest complex este o combinatie de polizaharide extrase din Aloe barbadensis Miler, cunoscuta dub denumirea generala de Aloe Vera.

Complexul 2QR neutralizeaza microorganismele dauntoare si previne infectiile (mastita). Acest complex are un mechanism unic, bazat pe adeziune, care sprijina vindecarea naturala si restabileste echilibrul florei microbiene. Nu se cunosc efecte adverse.Alte ingredient din produsele noastre include uleiuri calmante si hidratante din plante si o lanolina ultrapurificata, cunoscuta pentru calitatile sale de protective si hidratare.

Produsele ofera calmare rapida si lucreaza neutralizand microorganismele daunatoare, creand conditii optime vindecarii natural. Invata mai multe despre cum lucreaza produsele Multi-Mam si ce efecte au.