Cum functioneaza - Multi-Mam RO


Cum functioneaza

Produsele Multi-Mam trateaza si Previn disconfortul din timpul alaptarii si primei dentitii la copil.

Compresele Multi-Mam, Balsamul Multi-Mam Balm si Multi-Mam Lanolin ofera calmare rapida pentru tine si bebelusul tau.

Complexul 2QR – ingredient active, neutralizeaza microorganismele daunatoare, calmand si sprijinand procesul natural de vindecare. Produsele noastre au un efect bland dar efficient si iti ofera atat tie cat si bebelusului tau cel mai bun start prin ameliorarea disconfortului din timpul alaptarii, un factor major in decizia multor femei de a opri alaptarea mai devreme decat ar fi preferat.

Alaptarea

Compresele Multi-Mam sunt de unica folosinta si calmeaza imediat disconfortul din perioada alaptarii. Ele calmeaza si creeaza mediul hidratant optim vindecarii, previne infectiile pielii din zona mameloanelor.

Multi-Mam Balm contine uleiuri din plante cu efect calmant si unt de shea, care inlocuieste grasimea naturala a mameloului, reducand riscul aparitiei ragadelor si pastrand pielea moale, supla si sanatoasa. Produsul ofera o alternative pe baza de plante a lanolinei – Multi-Mam Lanolin

Multi-Mam Lanolin contine lanolina ultrapurificata – grasime extrasa din lana de oaie. Acest ulei natural reface stratul lipidic al pielii si este cunoscuta pentru efectele sale hidratante si calmante

Prima dentitie

Stim ca prima dentitie poate fi un proces dificil, motiv pentru care am inclus produsul cu efect calmant Multi-Mam BabyDent in Gama, pentru a ajuta bebelusul sa treaca prin aceasta perioada inconfortabila si de cele mai multe ori stresanta.

Ca si celelalte produse, BabyDent este bazat pe ingredient natural. El formeaza un strat fin protector deasupra gingiilor bebelusului calmand si ameliorand disconfortul, reducand umflaturile si protejand impotriva frecarii.

Siguranta oferita de produsele Multi-Mam

Toate produsele de ingrijire din gama Multi-Mam sunt complet sigure pentru tine si bebelusul tau. Sunt inoffensive la inghitire si nu trebuie indepartate sau spalate inainte de alaptare. Ingredientele folosite sunt in surse naturale si sunt de cea mai inalta calitate. Ele sunt testate clinic, aprobate si certificare pentru eficacitate si siguranta.