De ce sa folosesti Multi-Mam? - Multi-Mam RO


De ce sa folosesti Multi-Mam?

Gama de produse pentru ingrijire inovativa Multi-mam poate rezolva problemele mamicilor si bebelusilor. Produsele previn si trateaza disconfortul din zona mameloanelor care pot aparea in timpul alaptarii si au fost create special pentru a calma bebelusii aflati la prima dentitie.

Produsele de igrijire Multi-Mam: probleme si solutii

Ideal ar fi sa te simti confortabil si relaxata in timp ce alaptezi, dar se intampla de multe ori sa experimentezi disconfort care te poate afecta. De exemplu, o slaba atasare a guritei copilului la san poate cauza crapaturi (ragade) la nivelul tesutului. Acestea se pot inflama si in unele cazuri duc la infectie. Asta iti poate strica experienta si inseamna ca va trebui sa opresti alaptarea mult mai devreme decat ti-ai planuit.

Pentru bebelusi, prima dentitie poate fi inconfortabila. Problemele pot varia de la gingii umflate, febra si diaree la dezichilibru de somn si iritabilitate. In consecinta, este foarte important sa reducem pe cat posibil disconfortul bebelusului tau.

Gama de produse Multi-Mam include Compresele de san, Balsamul Multi-Mam Balm, Multi-Mam Lanolin si Multi-Mam BabyDent. Nturale, sigure si eficiente, ele sunt disponibile fara prescriptive medicala si fac viata mai usoara pentru mamicile ocupate.

Ingrediente natural

Ingredientele natural folosite in produsele noastre include un complex bio-activ din plante, denumit 2QR, uleiuri derivate din plante si lanolina, gramile din lana de oaie ulta purificata.Cum functioneaza

Produsele Multi-Mam trateaza si previn disconfortul creat de alaptare si dentitie calmand rapi, neutralizand microorganismele daunatoare, creand conditii de calmare si sprijinind procesul de vindecare naturala.